De premium coffee van DutchBeans is een top koffie, gebrand voor een breed publiek. Deze koffiebonen worden in kleine hoeveelheden gebrand, zodat wij onze premium kwaliteit kunnen garanderen. Uiteraard is de koffie van DutchBeans handgeplukt en energiezuinig gebrand. Wij vinden dat iedereen gelukkig moet worden van goede koffie. Ook zo proberen wij inhoud te geven aan The Roast to Happiness!

Beste koffie op kantoor

Met de koffie van DutchBeans geef je je medewerkers meer dan het nodige. Door de verschillende concepten kunnen we precies voldoen aan jouw wensen. Drink kersverse premium coffee uit volautomaat of speel in op je medewerkers wensen met onze BaristaCups. De Premium Coffee Melanges van DutchBeans zijn Gemoedelijk en Attent. Mooie koffies van premium kwaliteit, gebrand voor het grote publiek. Met deze koffie willen wij laten zien dat iedereen moet kunnen genieten van een echte premium koffie. Voor de smaak hoeft u het niet te laten, ook niet voor de prijs! Ideaal voor in een volautomaat koffiemachine of een espressomachine.  Gewoon héél erg lekker, voor in de reguliere horeca of als koffie op kantoor.

Wil je werken op jouw kantoor écht speciaal maken? Kijk dan eens naar de verschillende soorten ambachtelijk gebrande Craft Coffee van DutchBeans. Hiermee haal je echte barista kwaliteit koffie naar jouw kantoor! De Craft Coffee van DutchBeans zijn ambachtelijk gebrande koffiebonen van de hoogste kwaliteit, bekend door de perfecte smaakbeleving, versheid en kwaliteit. Wij gebruiken alleen de beste koffiebonen, geselecteerd door onze top barista’s en koffiebrander. De espresso bonen worden in kleine batches gebrand, waardoor de kwaliteit van de koffie niet te evenaren is. Uiteraard is de koffie van DutchBeans duurzaam- en biologisch geteeld, handgeplukt en energiezuinig gebrand. Koffie zoals de moderne barista in de horeca het wenst.

Neem snel contact op en maak jezelf op korte termijn blij met de lekkerste koffie. Vraag ons voor een advies op maat via info@dutchbeans.nl.