De koffiebonen van DutchBeans zijn ambachtelijke koffiebonen van kwaliteit, bekend door de perfecte smaakbeleving, versheid en kwaliteit. Wij gebruiken alleen de beste koffiebonen, geselecteerd door onze top barista’s en koffiebrander. De espresso bonen worden in kleine batches gebrand, waardoor de kwaliteit van de koffie niet te evenaren is. Uiteraard is de koffie van DutchBeans duurzaam- en biologisch geteeld, handgeplukt en energiezuinig gebrand. Koffie zoals de moderne barista in de horeca het wenst.

“Voor iedere vers gebrande kilo Craft Coffee van DutchBeans, doneert onze koffiebrander één dollar aan het Buy1Give1-initiatief” (B1G1). Zo proberen wij echt inhoud te geven aan The Roast to Happiness!”

Peter van der Wal

214° Subtiel is uitermate geschikt voor alle koffievariaties. Bitter en zoet in één blend. Dit is onze topkoffie voor uit een volautomaat, maar is ook uitermate geschikt voor de espressomachine of halfautomaat. Heeft u liever een espresso die vol en krachtig van smaak is, met een heel mooie afdronk? Probeer dan onze 226° Temperamentvol, met het bekende Italiaanse temperament. Voor de liefhebber van een krachtige volle espresso met extra pit is 232° Intens gebrand. Een mooie koffiemelange van Centraal- en Zuid-Amerikaanse koffiesoorten, met een vleugje Afrikaanse bonen voor een spannende smaakbeleving. Voor de festivals in Noord Nederland (Friesland, Groning en en Drenthe) hebben wij KoffieLokaal 230° ontwikkeld. Een mooie samenwerking tussen Welcome to the Village en DutchBeans, waarin alleen het beste goed genoeg is! Ook u kunt hier nu van genieten.

Wil je meer weten over de producten van DutchBeans in de horeca? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.