DutchBeans adviseert graag eerlijk in koffiemachines, het is tenslotte maatwerk! Door onze grote horeca-ervaring, mobiele koffiebar die wij inzetten op beurzen en samenwerking met KoffieMatters weten wij als geen ander wat jij nodig hebt op kantoor. Een volautomaat, een cupjes machine of zelfs een halfautomaat, we helpen je met uitzoeken! Daarna zorgen we ook dat je alles uit je machine kan halen door op kantoor een uitgebreide training te geven.

Bedrijfs koffiemachines op maat

Met grote zorg is het assortiment geselecteerd op prijs-kwaliteit verhouding, dat aan onze hoge eisen voldoet. We kijken naar gebruiksvriendelijkheid, constante kwaliteit en goed design. Wanneer jij een belangrijke meeting hebt, laat de koffiemachine jou van je beste kant zien. Wil jij graag ons assortiment aan koffiemachines zien? Kom snel in onze showroom kijken of neem snel eens een kijkje in onze webshop. Voor een volautomaat koffiemachine zijn Gaggia Milano, Necta en Saeco de door ons veel gevoerde koffiemachines. De cupjes machine leveren wij van Saeco en SGL. Wil jij echt een stap maken en je medewerkers en klanten het allerbeste geven? Vraag dan naar onze prachtige halfautomaat espressomachines, wij vertellen je hier graag meer over!

Koffieautomaat zakelijk

Wij bieden in Noord-Nederland (Friesland, Groningen en Drenthe) de meest uitgebreide service met onze uiterst betrouwbare servicepartner KoffieMatters. Met ons ruime assortiment aan koffiemolens van Gaggia Milano, Quality Espresso, Mahlkönig en Fiorenzato, overige accessoires als melkkannen (Motta en Joe Frex) en tampers zorgen wij ervoor dat wij altijd de juiste oplossing kunnen bieden binnen jouw situatie. Wil jij graag een aanbieding op maat voor jouw bedrijf?

Neem snel contact op en maak jezelf op korte termijn blij met de lekkerste koffie. Vraag ons voor een advies op maat.