De koffie experts van DutchBeans zijn gespecialiseerd in koffiebonen voor de horeca. Hiermee bedoelen we dat wij dat onze gebrande koffiebonen van de hoogste kwaliteit zijn en bekend voor haar smaak, versheid en kwaliteit. Doordat wij alleen gebruik maken van de beste espresso bonen kopen wij in kleine batches in. Dit betekent overigens niet dat wij gelimiteerd zijn aan een bepaalde bestel hoeveelheid. Wij doen dit om ervoor te zorgen dat wij onze kwaliteit waarborgen voor jouw restaurant of horeca zaak. Naast het feit dat wij de beste kwaliteit koffiebonen leveren in Friesland, Groningen, Drenthe en Nederland bieden wij een ruime keuze in koffiemachines voor de horeca.

Wij adviseren graag eerlijk in koffiemachines, het is tenslotte maatwerk! Doordat wij binnen ons bedrijf veel horeca ervaring hebben weten wij wat jij echt nodig hebt in jouw horecazaak. Zoek jij een volautomaat of halfautomaat, wij helpen je graag! Naast het feit dat wij jouw begeleiden in een zoektocht naar een espressomachine bieden wij ook trainingen aan. Hiermee zorg je ervoor dat jij en je personeel alles uit de koffiemachine kunt halen.

Wil jij echt een stap maken en het beste uit onze mooie koffiebonen halen? Kijk dan naar onze prachtige halfautomaat espressomachines. Wij werken zelf het liefst met Gaggia Milano. Daarnaast zijn wij zijn ook fan van La Marzocco en XLVI en zijn hier ook trotse dealer van. Wij bieden in Noord-Nederland (Friesland, Groningen en Drenthe) de meest uitgebreide service met onze uiterst betrouwbare servicepartner KoffieMatters. Met ons ruime assortiment aan koffiemolens van Gaggia Milano, Quality Espresso, Mahlkönig en Fiorenzato, overige accessoires als melkkannen (Motta en Joe Frex) en tampers zorgen wij ervoor dat wij altijd de juiste oplossing kunnen bieden binnen jouw situatie. Wil jij graag een aanbieding op maat voor jouw bedrijf?

Neem snel contact op en maak jezelf op korte termijn blij met de lekkerste koffie. Vraag ons voor een advies op maat.