Afgelopen weekend reisden wij samen met onze servicepartner KoffieMatters af naar Milaan om een kijkje te nemen op HostMilano. En wij kunnen met zekerheid zeggen dat dit een unieke ervaring was! Maar wat hebben we gezien?

Eerder gaven wij al aan dat HostMilano in het teken staat van een wereldwijde preview van technologische innovatie en nieuwe producten. In principe alles wat er nieuw is in de internationale horeca-wereld. Een evenement waar 24 hallen te vinden zijn waarin je meegenomen wordt in de wereld van keukenapparatuur, koffiebranders, cocktail shakers etc. Eigenlijk teveel om op te noemen.

Van 22 t/m 24 oktober hebben wij ons gefocust op de hallen waar de nieuwste koffiemachines, koffiemolens en accessoires gelanceerd werden. Een fantastische beleving waar we veel van hebben geleerd. Maar wat vraag je je dan af?

Wat ons vooral opviel was het customizable producten, waarin bijvoorbeeld een espressomachine volledig naar wens kan worden gerestyled op het gebied van uiterlijk. Want zeg nou zelf. Het oog wil ook wat! Natuurlijk weten wij in Nederland dat dit al in vele vormen wordt toegepast, maar de trend om het nog gekker en extraverter naar voren te laten komen zal zeker over komen waaien vanuit Italië. Daarnaast kan het personaliseren van tampers en melkkannen natuurlijk niet uitblijven. Een afbeelding van Spiderman, Superman of een kleuren explosie op je tamper zijn één van de vele designs die we daar hebben gezien.

Nieuwsgierig naar wat wij nog meer zagen op HostMilano? Bekijk onze Instagram Highlights!