'Gebrand op kwaliteit'

Op locatie

DutchBeans verrijkt elk feest met de lekkerste espresso- en koffievarianten voor je gasten. Ook serveren we graag de negen soorten kwaliteitsthee van DutchLeafs. Lees snel verder voor de mogelijkheden!

DutchBeans kan in iedere omgeving werken. We plaatsen onze eigen bar met apparatuur vanuit waar we de gasten bedienen. Is er al een werktafel of bar aanwezig? Dan plaatsen we de machines er zodanig in dat het past bij het geheel. Is er al een machine aanwezig en heb je alleen een barista nodig? Ook dat is mogelijk. De barista komt langs met de nodige 'tools' en werkt zo vanaf je eigen machine.

 


Koffie op de beurstand
Verleid bezoekers met de geur verse koffie en thee. Bied je klanteneen heerlijke kopje koffie/thee aan en neem de tijd.

Bedrijfsfeest5. locatie 1
Een feest is pas een feest als wij zijn geweest! Verras je gasten met heerlijke koffievariaties en de leukste barista's die er te vinden zijn.


Festivals & Braderieƫn

Goede en lekkere koffievariaties zijn vaak ver te zoeken op festivals en braderieen. Terwijl het een prachtige aanvulling is en gasten dit zeker weten te waarderen.


Particuliere evenementen

Veel ruimte hebben we niet nodig om je gasten te verblijden met onze heerlijke koffie- en theevariaties, gecreƫerd en geserveerd door enthousiaste barista's met passie voor het product.


Afhankelijk van je wensen maken we een passende offerte.