'Gebrand op kwaliteit'

Lilly’s ijs & chocolade

lillysijsenchocolade

Per 1 april is Lilly’s ijs & chocolade de trotse bezitter van een eigen koffielabel. Naast al het zoet in de formule zorgt koffie voor het bittertje in de mooie formule. Lilly’s is gek op koffie’s. Ze maken de mooiste varianten voor je. Een kleine sterke espresso of een easy going caramel latte macchiato. Op de Lilly’s molens vind je 2 verschillende houseblends samengesteld door DutchBeans.

Lilly’s Black Label

Een krachtige volle espresso met extra pit. Een mooie melange van Centraal- en Zuid-Amerikaanse koffiesoorten en met een vleugje afrikaanse bonen voor een spannende smaakbeleving. Mooi donker van kleur. Pittig op de tong. Smaak blijft lang hangen in de mond. Ideaal voor de echte espressoliefhebber en op melkbasis gemaakte koffievariaties.

Lilly’s Silver Label

Klassieke Italiaanse espresso. Vol en krachtig van smaak met een hele mooie afdronk. De nauwkeurig samengestelde melange van Centraal- en Zuid-Amerikaanse koffiesoorten geeft een espresso met het bekende Italiaanse temperament. Afhankelijk van de maling perfect voor op melkbasis gemaakte koffievariaties alsook voor een geweldige lungo.

www.lillysijsenchocolade.nl

top Terug